MM-rallitähti Thierry Neuville solmi jatkosopimuksen

Thierry Neuville jatkaa Hyundailla – näin hän kommentoi tuoretta sopimusta 1:01
Thierry Neuville jatkaa Hyundailla – näin hän kommentoi tuoretta sopimusta

Hyundain MM-rallitalli tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen Thierry Neuvillen kanssa. Tallikaveri Ott Tänakin jatko on vahvistettu jo aiemmin.

Asiasta tiedotettiin Kreikan MM-rallin testierikoiskokeen alkaesa, ja Neuville pääsi näin ollen kommentoimaan sopimusta heti pätkän maaliin päästyään.

– Se on hyvä uutinen. On kiva herätä tällaisiin uutisiin. Olen tiennyt tämän jonkin aikaa. Olen erittäin tyytyväinen saadessani jatkaa vielä Hyundain kanssa. Edessä on 12. vuosi. Tämä on hieno juttu paitsi minulle myös MM-sarjalle, kun tiedämme, että Hyundai jatkaa mukana myös ensi vuonna. Odotan jo ensi vuotta innolla.

36-vuotias belgialainen on edustanut tallia vuodesta 2014 lähtien. Hän on saavuttanut tallissa ajamissaan 132 MM-rallissa 20 voitto ja kaikkiaan 60 palkintokorokesijoitusta.

Neuvillen tilillä on neljä MM-sarjan kakkossijaa ja kolme kolmossijaa. Tänä vuonna hän on johtanut MM-sarjaa alusta asti, ja kun ajamatta on enää neljä osakilpailua, ero toisena olevaan Toyotan Sébastien Ogieriin on 27 pistettä.

Valmistajissa Hyundai on juhlinut Neuvillen aikakaudella mestaruutta vuosina 2019 ja 2020. Tämän kauden osalta Hyundai johtaa Toyotaa 20 pisteellä.

Lue myös:

    Uusimmat