MTV:n toimittaja testasi länkkäriammuntaa SM-kisoissa – näin älytön on Suomen nopein pikavetäjä

Cowboy Action Shooting -lajin Suomen mestaruuskisat järjestettiin tänään Lopen ampumaradalla. Katso videolta, miltä näyttää Suomen nopeimman pikavetäjän suoritus.

MTV Uutisten toimittaja pääsi tutustumaan ampumalajeihin, joissa jotkut kisaavat toden teolla, mutta paikalle saa tulla myös vain fiilistelemään komeasti pukeutuneena.

– Meillä on tänä vuonna C.O.W.S. ry:n 25-vuotisjuhla. Tämä on sillä lailla hyvä laji, että jokainen päättää itse, kuinka vakavasta kisasta on kyse, kertoo puheenjohtaja "Anecletus Sims".

Kaikilla komeasti pukeutuneilla kisaajilla on alias-nimet, joiden turvin kaikki ovat samanlaisia Villin lännen sankareita

Kaksi eri lajia

Lopella kisattiin kahdessa ampumalajissa. 

Cowboy Action Shooting -lajissa ammutaan haulikolla, kiväärillä ja revolverilla useita eri kohteita mahdollisimman nopeasti. Lännen elokuvista tutussa pikavedossa taas ammutaan yksi laukaus revolverilla lonkalta mahdollisimman nopeasti.

Seitsemän kertaa mestariksi kruunattu "Pawhill Mike" näytti MTV:n toimittajalle mallia pikavedossa ennen toimittajan omaa suoritusta.

– Mitä ihmettä tapahtui? toimittaja Ville Kettunen huudahti laukauksen jälkeen.

Katso käsittämätön suoritus ja myös toimittajan veto videolta.

Lue myös:

    Uusimmat