Olympiamolskilla pelottava loukkaantuminen – hirmuheitto vei sairaalaan

Pariisin olympialaisten painimolskilla nähtiin pelottava loukkaantuminen, kun Kennedy Blades heitti Catalina Axenten rajusti mattoon.

Romanialaispainija Axenten loukkaantuminen säikäytti naisten vapaapainin 76 kilon sarjan ottelussa lauantaina. Yhdysvaltojen Blades heitti Axenten rajusti mattoon, jonne romanialainen laskeutui suoraan niskoilleen.

Ottelu päättyi samalla Bladesin ylivoimaiseen pistevoittoon, mutta huoli Axenten tilanteesta valtasi areenan. Axentea hoidettiin hyvän aikaa matolla, kunnes hänet kuljetettiin niskatuen kanssa paareilla pois areenalta ja sairaalaan. Axente oli matolla tajuissaan ja liikutti jalkojaan.

Romanialaisen Spotmedian mukaan Axentelle sairaalassa tehtyjen tutkimusten mukaan romanialaisen kaularangassa ei ole murtumia ja hänen motoriset toimintonsa ovat kunnossa. Romanian painiliiton puheenjohtajan Razvan Pircalabun mukaan Axentella on kipuja selässään ja olkapäässään.

Axente on kaksinkertainen EM-pronssimitalisti. Hänen vastustajansa Blades puolestaan on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2021. Blades jatkoi urakkaansa puolivälieriin, jossa kaatoi Kuuban Milaimy de la Caridad Marin Potrillen pistein 4-3.

 

Lue myös:

    Uusimmat