Petolliset-sarjan Cristal Snow muistelee traagisesti menehtynyttä Janne Puhakkaa

Janne Puhakka ja Cristal Snow tähdittivät yhdessä Petolliset-sarjaa.

Entinen jääkiekkoilija Janne Puhakka, 29, joutui henkirikoksen uhriksi kodissaan Espoon Henttaalla. Ilta-Sanomien tietojen mukaan puolison epäillään ampuneen Puhakan hengiltä sunnuntai-iltana.

Puhakka on tänä syksynä ollut mukana Nelosen Petolliset-sarjassa, jonka finaalijakson oli tarkoitus esittää televisiossa torstaina 17. lokakuuta. Nelonen tiedotti tänään, ettei ohjelman finaalia esitetä tällä viikolla. Finaalin mahdollisesta julkaisusta tai julkaisuajankohdasta ei ole tietoa.

Puhakka on esiintynyt ohjelmassa petolliset-roolissa yhdessä Cristal Snow'n, Jone Nikulan ja Dan Tolppasen kanssa. Puhakka ja Snow olisivat olleet finaalijaksossa ainoat jäljellä olevat petolliset.

Snow julkaisi Instagram-tilillään kaksi yhteiskuvaa Puhakan kanssa, jotka on ikuistettu Petolliset-sarjan kuvauksissa. Snow kirjoittaa, että suru-uutista on vaikea uskoa todeksi ja ajatuksissa on erityisesti ollut Puhakan perhe ja lähipiiri. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Janne oli huippu tyyppi: sydämellinen, kärsivällinen ja rauhallinen. Me jaettiin vuoden alussa aivan uskomattoman hauska matka, kun kuvattiin Petollisia, mutta mä ihailin häntä jo aiemmin. Erityisesti silloin, kun Janne otti ison askeleen tulla jääkiekkoilijana ulos kaapista. Se oli rohkeaa. Janne oli ennenkaikkea rohkea. 

– Mun piti julkaista tämä kuva finaalilähetyksen päivänä koska tää kuvastaa kaikkea minkälainen kokemus me jaettiin.

– Suurimmat osanottoni hänen läheisilleen. En tule kommentoimaan asiaa tämän enempää. Toivon medialta tilaa Jannen läheisille.

Lue myös:

    Uusimmat