MTV:n toimittajat huomasivat kiinnostavan yksityiskohdan Janne Puhakan Instagramissa – "Aivan selkeä muutos"

MTV Uutisten toimittajat huomasivat selkeän muutoksen Puhakan ja tämän murhasta epäillyn puolison somekäytöksessä.

Urheilu- ja viihdemaailmassa vaikuttaneen Janne Puhakan, 29, kuolema on koskettanut ja järkyttänyt laajalti kulttuurialaa ja koko Suomea. 

Entinen jääkiekkoilija kuoli Espoon Henttaalla henkirikoksen uhrina sunnuntaina. Murhasta epäillään Puhakan puolisoa Rolf Nordmoa, 66, joka on myöntänyt surmanneensa Puhakan ampumalla.

Puhakan ja Nordmon parisuhde oli päättynyt joitakin viikkoja sitten Puhakan aloitteesta. 

Samoihin aikoihin myös Puhakan Instagramissa tapahtui selkeä muutos. 

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen kiinnittivät huomiota siihen, miten kymmenen vuotta yhdessä olleen pariskunnan onnelliset parisuhdekuvat vaihtuivat äkisti Puhakan osalta elokuun alun jälkeen.

– Instagramissa oli selkeitä merkkejä siitä, että parisuhteen päättymisen olisi voinut näistä julkaisuista päätellä, kaksikko analysoi studiokeskustelussa.

Norjalaisen Nordmon osalta merkille pistävää on vain viikkoa ennen surmaa tehty Instagram-julkaisu pitkän somehiljaisuuden jälkeen.

Nordmon oli tuolloin metsästysreissulla Norjassa, josta hän toi MTV Uutisten tietojen mukaan mukanaan Suomeen metsästyshaulikon.

Nordmo ei ole reagoinut Puhakan viimeisimpiin, varsin urheilullisiin ja iloisiin Instagram-kuviin, joissa Puhakka esiintyy itsekseen.

Pariskunnan viimeiset yhteiskuvat ovat elokuun alun Norjan-matkalta Lofooteilta, mutta myös niissä on havaittavissa uudenlaisia piirteitä aiempiin julkaisuihin verrattuna.

Myös pariskunnan hyvin onnellisten parisuhdekuvien julkaisu herättää studiossa keskustelua. 

Vielä kesäkuussa Nordmo julisti näkyvästi rakkauttaan parisuhteen 10-vuotispäivän kunniaksi ja Puhakka jakoi aktiivisesti yhteiskuvia parin arjesta.

Puhakka oli parhaillaan mukana Nelosen Petolliset-kaudella, ja ohjelman finaalijakso oli tarkoitus esittää torstai-iltana, kunnes Nelonen ilmoitti jakson hyllyttämisestä. Puhakka olisi ollut mukana myös finaalijaksossa.

Utula ja Lintunen pohtivat, nähdäänkö finaalia lainkaan tv:ssä.

Petolliset-kaudella Puhakan kanssakilpailijoina nähtiin joukko tunnettuja suomalaisia. 

Ohjelman osallistujat ovat muistelleet hyväsydämiseksi kuvailtua Puhakkaa lämmöllä ja ottaneet osaa Puhakan läheisten suureen suruun.

Erityisen koskettavat jäähyväiset Puhakalle jätti ohjelmaa juontava Christoffer Strandbergomassa Instagram-julkaisussaan.

Puhakka esiintyi ohjelmassa petolliset-roolissa yhdessä Cristal Snow'n, Jone Nikulan ja Dan Tolppasen kanssa. Janne Puhakka ja Cristal Snow olisivat olleet finaalijaksossa ainoat jäljellä olevat petolliset.

Katso studiokeskustelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat