Pipsa Hurmerinta pikatehtävän reseptit: Paistettua tofua, pastasalaattia ja appelsiinikastiketta
Paistettua tofua ja pastasalaatti
- 3 dl Myllyn Paras jyväpastaa
- Suolaa
- ½ pkt tofua
- Kourallinen tuoretta korianteria
Mausteseos: suolaa, pippuria, kumina, savupaprika, kardemumma, kaneli, 1 tl kokonainen korianterin siemen
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Mausta kypsä pasta korianterilla ja oliiviöljyllä. Tee mausteseos morttelissa sekoittaen ja murskaten. Pyörittele tofu mausteseoksessa ja paista kuumassa rypsiöljyssä rapeaksi. Lisää tuore korianteri.
Appelsiinikastike
- ½ appelsiinin mehu
- 3rkl oliiviöljyä
- Suolaa
- Pippuria
Sekoita öljy ja appelsiinimehu keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla ja halutessasi chilirouheella.
Karamellisoidut sipulit
- 1 sipuli
- rypsiöljyä
- 1/2 tl fariinisokeria
Kuori ja leikkaa sipuli siivuiksi. Kuullota siivut rypsiöljyssä pannulla. Lisää pannulle fariinisokeri, anna sokerin sulaa ja sipulien karamellisoitua kuumalla pannulla.
Koristele annos tuoreella korianterilla ja appelsiinin kuorella.