Pikkupingviinin pelastuminen ja Indy-koiran kotiinpaluu – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Kuorsaus alkoi kuulua kesken Erika Vikmanin haastattelun – huomasitko tätä suorassa lähetyksessä? 

Laulaja Erika Vikman nähtiin viime viikonloppuna Huomenta Suomessa rakkaan Peppi-koiransa kanssa. Kesken haastattelun kotiyleisöissäkin pystyttiin kuulemaan outoa ääntä. Katso täältä, mistä oli kyse!

Mereen ensi kertaa päässyt pingviini oli hukassa Japanissa kaksi viikkoa – taifuuni pelasti pienen otuksen hengen

Hoitajiltaan mereen karannut pingviini on päätynyt uutisotsikoihin Japanissa sen löydyttyä kuin ihmeen kaupalla kahden viikon harharetken jälkeen. Tarhassa koko elämänsä eläneen pikkupingviinin hengen pelasti ilmeisesti alueella riehunut hirmumyrsky. Lue koko juttu täältä!

Indy-koira katosi metsään porojen perässä Inarissa – Mikko "Peltsi" Peltola kuvasi liikuttavan jälleennäkemisen

Borderterrieri Indy juoksi porojen perässä metsään ja katosi lähes kolmeksi vuorokaudeksi. Pieni koira sai liikkeelle pienimuotoisen kansanvaelluksen, kun kymmenet ihmiset etsivät sitä pitkin Saariselkää ja sadat ihmiset jakoivat katoamisilmoitusta somessa. Lue koko juttu täältä!

Gorillat voivat auttaa ihmiskuntaa löytämään uusia lääkkeitä

Tutkijat ovat löytäneet tietoa mahdollisista uusista lääkkeistä seuraamalla gorillojen touhuja Afrikassa. Lue täältä, mistä on kyse!

Nuoresta virtahevosta tuli somejulkkis

Pikkupojan ja isomummin koskettava hetki sai yllättävän käänteen

Laura Dillashaw luuli todistavansa poikansa Elin ja tämän isomummin herkkää hetkeä, mutta lempeä jutustelu kahden ikäpolven välillä otti yllättäen odottamattoman, mutta varsin rehellisen käänteen. Katso koko juttu täältä!

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat