Ystävällinen "Pena" yllätti vaeltajat, kookas pingviininpoika Pesto ällistyttää – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

"Roskat" kiinnittivät lastia purkaneen rekkakuskin huomion Naantalissa – kontista löytyikin suloinen yllätys

Kun rekkakuski tiistaina purki Naantalin satamasta noutamaansa konttikuljetusta, hän löysi eräästä kontista kolme pientä maatiaiskissanpentua. Lue koko juttu täältä!

Mysteerimötikkä hämmensi Suomea – MTV kömpi pakotunneliin

Hevoset ovatkin älykkäämpiä kuin aiemmin on luultu

Brittiläisen Nottingham Trentin yliopiston tutkimuksen mukaan hevosilla on kyky suunnitella asioita etukäteen ja ne ovat paljon älykkäämpiä kuin tutkijat aiemmin luulivat. Lue tutkimuksesta lisää täältä!

Ihmisrakas "Pena"-poro tarpoi vaeltajien mukana 20 kilometriä 

Vaeltajakaksikko koki elämänsä reissun valtavasarvisen poron lyöttäydyttyä heidän seuraansa Enontekiöllä. Lue koko juttu täältä!

Pingviininpoika Pesto villitsee somessa

Tämän viikon sosiaalisen median kuumin julkkis on järkälemäinen pingviininpoika nimeltä Pesto, joka on jo kookkaampi kuin vanhempansa. Lue koko juttu täältä!

Lauma yllätti Marja-Leenan kesken uintihetken – "Tännehän on tulossa näköjään muitakin!"

Marja-Leena Laakso oli 13. syyskuuta tuttuun tapaan virkistävällä uinnilla mökkirannassa Vaalan Oulujoessa, kun toisella puolella rantaa alkoi näkyä liikettä. Katso täältä, mitä tapahtui!

Tuntevatko suomalaiset perinneruokansa? Katso hauska gallup!

Minkälaiset perinneruoat inhottavat ja ihastuttavat? 7:41
Kaikilla ei perinneruokatuntemus ole hallussa.

"Hyvänen aika, miten tuo voi olla hengissä?" – laiturilta löytynyt riutunut kuutti hoivattiin terveeksi "rasvapalloksi"

Saimaannorpan kuuttirääpäle hoidettiin pesuhuoneesta muokatussa hoitotilassa takaisin kuntoon ja palautettiin luontoon. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Metsähallituksen tiloissa hoivattu kuutti palasi takaisin luontoon. Lue koko juttu täältä!

Katso myös: Varsovan eläintarhan pudu ihastuttaa vierailijoita

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat