Pippa Laukka toteutti pitkäaikaisen haaveensa: "Toivottavasti muutun mökkihöperöksi"

Pippa Laukan vinkit pimeän syksyn selättämiseen 0:47
Katso videolta Pippa Laukan vinkit pimeän sykysn selättämiseen!

Pippa Laukka kertoi toteuttaneensa pitkäaikaisen haaveensa, ja ostaneensa mökin pari viikkoa sitten. 

Urheilulääkäri ja hyvinvointivaikuttaja Pippa Laukka kertoi syksyn kuulumisistaan MTV:n haastattelussa Jeopardy-ohjelman mediatilaisuudessa. Kysyttäessä vinkkejä syksyn pimeän ajan selättämiseen, Laukka paljasti itse ehkäisseensä syysmasennusta mökkikaupoilla. 

– Oma vinkki itselleni pimeän ajan selättämiseen oli, että osta mökki, hän nauraa. 

Laukka kertoo ostaneensa mökin pari viikkoa sitten, ja toivovansa muuttuvan jopa mökkihöperöksi.

– Mökkeily on keino irtautua arjen kiireistä ja vilinästä, hän summaa. 

Mökkeilijänä Laukka kertoo olevansa puuhastelija, mutta rehkimään hän ei aio ruveta. Sen sijaan hän haaveilee rauhallisemmista mökkitouhuista, kuten marjastamisesta ja koiran kanssa ulkoilusta.  Laukka myös toivoo, että jatkossa hän voisi mahdollisesti tehdä osan töistään mökiltä käsin. 

– Toivon että mökki tulee olemaan paikka, jossa ei tarvitse suorittaa. Olen tarkoituksella halunnut pitää ajatukset vapaana, etten ala haalimaan mitään tavaraa tai materiaa, enkä halua että se on mikään öky-luksusmökki, hän kertoo. 

”Tavallinen suomalainen mökki”

Laukalle sijainti järven rannalla oli ykköskriteeri mökkietsinnöissä. Hän sanoo myös haaveilleensa paikasta, jossa sukulaiset olisivat lähellä, ja se myös toteutui. 

Haastattelussa hyvinvointivalmentaja kertoo olevansa kiitollinen mökin edellisille omistajille, jotka ovat olleet kovia touhuamaan, ja pitäneet mökkiä hyvässä kunnossa. 

– Ihan hävettää, kun mennään niin valmiiseen mökiin. En ihan tiedä olenko ansainnut tätä. En usko, että siellä tarvitsee ensihätään edes tehdä mitään, Laukka naurahtaa. 

Lue myös:

    Uusimmat