Raju kulissiväite: Englanti viritteli hurjaa valmentajakaappausta – Pep Guardiola ei ainut kohde

Entinen huippupelaaja ja viime vuosina TV-juontajatöitä tehnyt Gary Lineker täräytti varsin kovan väitteen Englannin tuoreesta valmentajavalinnasta.

Englannin jalkapalloliitto FA kertoi aiemmin tällä viikolla, että saksalainen Thomas Tuchel luotsaa jatkossa sen miesten maajoukkuetta.

Valinnan ympärillä käytiin melkoista spekulointia. Muun muassa Manchester Cityn valmentajavelho Pep Guardiola oli isosti pyörittelyissä esillä.

Englannin maajoukkueen entinen avainhyökkääjä ja urallaan muun muassa FC Barcelonaa edustanut Gary Lineker lataa aiheesta kovan väitteen. Linekerin mukaan tehtävään valittu Tuchel ei ollut suinkaan Englannin jalkapalloliiton ykkösvalinta.

– Se on varmaa, että he keskustelivat Pep Guardiolan kanssa. Sen mitä itse tiedän, niin he kävivät keskusteluja myös (Carlo) Ancelottin kanssa, Lineker paljasti Marcalle.

Ancelotti toimii espanjalaisen jalkapallojätin Real Madridin managerina. Ancelotti, 65, on takonut huimaa jälkeä Realissa, sillä ”Los Blancos” on voittanut hänen alaisuudessaan kolmesti Mestarien liigan, kahdesti La Ligan, kahdesti Espanjan Cupin sekä kertaalleen seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

Ancelottin Real-tulevaisuuden yllä on ollut kuitenkin kysymysmerkkejä. Häntä vietiin aiemmin muun muassa Brasilian maajoukkueen uudeksi luotsiksi.

Sekä Ancelotti että Guardiola antoivat kuitenkin kylmää kättä Englannin liitolle, joka päätyi lopulta valitsemaan Tuchelin miesten maajoukkueen uudeksi vetäjäksi.

Lue myös:

    Uusimmat