Ennen suoraa TTK-lähetystä jalkansa loukannut Sami Uotila: "En halua rääkätä kipeitä paikkoja liian pitkälle"

TTK-pari Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertoi syksyn kuulumisiaan Roosa nauha-tilaisuudessa 4:37
TTK-pari Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertoi syksyn kuulumisiaan Roosa nauha -tilaisuudessa

Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertoivat syksyn kuulumisiaan Roosa nauha -tilaisuudessa.

Tanssii Tähtien Kanssa -parin Sami Uotilan ja Claudia Ketosen tanssitaival meinasi saada ikävän käänteen, kun tähtioppilas Uotila reväytti takareitensä ennen sunnuntain livelähetystä

Tanssipari saapui torstaina Syöpäsäätiön järjestämään Roosa nauha -tilaisuuteen useiden muiden TTK-parien tavoin. Muiden tähtiparien livetessä tanssisalille jo ennen tilaisuuden päättymistä, Uotilalla ja Ketosella oli hetki aikaa vaihtaa kuulumisia. Heidän treeninsä alkavat poikkeuksellisesti vasta illalla, näyttelijäoppilaan työpäivän jälkeen. 

Sunnuntain loukkaantumisesta selvittiin säikähdyksellä, ja pari on pystynyt jatkamaan treenejään suunnitellusti. Molemmat toteavat ”hyvän meiningin” vallitsevan tanssisalilla. Uotila kertoo takareiden ”paukahduksen” jälkeen kiinnittäneensä treeneissä huomiota muun muassa kunnolliseen lämmittelyyn.

– En halua rääkätä kipeitä paikkoja liian pitkälle, kommentoi Uotila.

– Kyllä se (jalka) hyvin mukana kulkee. Olen saanut aika paljon elvytettyä ja avattua sitä. Kisa jatkuu ehdottomasti, hän iloitsee. 

– Tällä hetkellä meillä menee todella hyvin ja ollaan saatu ihan huippu treeniviikko aikaiseksi, riemuitsee tanssiopettaja Ketonen. 

Loukkaantumiset eivät ole tavattomia TTK:n historiassa, vaan on valitettavia tapauksia lähes jokaisella kaudella. Kokenut tanssiopettaja on valmis reagoimaan muutoksiin tanssisalilla nopeastikin. 

– Totta kai loukkaantumiset on aina otettava huomioon. Alkulämppä, ja loppuvenyttelyt ovat todella tärkeitä. Kun niitä kolotuksia tulee, niin Samin pitää muistaa laittaa kylmää, Ketonen kertoo.  

– Ostin geelipussin apteekista, Uotila yllättää kesken haastattelun. 

– Eli ennaltaehkäisy on todella tärkeää, ja totta kai molempien kroppaa kuunnellen, tanssiopettaja summaa nauraen.  

Katso tanssiparin koko haastattelu alta olevalta videolta:

TTK-pari Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertoi syksyn kuulumisiaan Roosa nauha-tilaisuudessa 4:37
TTK-pari Sami Uotila ja Claudia Ketonen kertoi syksyn kuulumisiaan Roosa nauha -tilaisuudessa

Lue myös:

    Uusimmat