"Sanoin taksikuskille, että nyt muuten aika nopeasti Oulunkylään" – Gnistanin fanipomo avasi tunteikkaana järkyttävän aamun käänteitä

Gnistanin kannattajayhdistyksen puheenjohtaja järkyttyi tulipalosta: "Aivan jäätävä shokki" 2:30
Gnistanin kannattajayhdistyksen puheenjohtaja järkyttyi tulipalosta: "Aivan jäätävä shokki"

IF Gnistanin kannattajat ry:n puheenjohtaja John Ehrnstén heräsi lauantaiaamuna monien muiden tavoin järkytykseen. Uutinen Oulunkylän stadionilla riehuneesta tulipalosta sai hänet matkaamaan suorinta tietä tapahtumapaikalle, jossa hän sai vastaansa epäuskoisen seurayhteisön.

– Onhan tämä aivan jäätävä shokki. Eihän tähän pystynyt varautumaan. Ei tässä oikein tiedä miten päin olla, mutta kyllä tässä ihan hirveä suru on. Ihan jokaisella, Ehrnstén kertoo tunteikkaana MTV Urheilulle.

Ehrnstén ei miettinyt hetkeäkään, mitä tehdä, kun uutinen Oulunkylän stadionin tulipalosta hänet lauantaiaamuna tavoitti.

– Heräsin seitsemältä ja avasin tietokoneen. Saman tien pamahti ruutuun tieto, että Mustapekka Areena palaa. Ensin luulin sitä uneksi, kunnes sitten havahduin.

– Laitoin vaatteet päälle ja ryntäsin ulos taksitolpalle. Sanoin taksikuskille, että nyt muuten aika nopeasti Oulunkylään. Täällä ollaan oltu aamukahdeksasta asti.

Tulipalossa tuhoituivat helsinkiläisseuran toimitusjohtaja Ilkka Vanalan mukaan käytännössä kaikki pukukoppeja, punttisalia ja varusteita myöten. Myös kaikki fanituotteet menivät palossa.

Epätoivoon Gnistanin kannattajat eivät kuitenkaan vajoa.

– Jokainen tässä yhteisössä tietää, että kyllä me tästä noustaan. Ei ole sellaista tragediaa, mistä me emme nousisi, Ehrnstén sanoo sisukkaana.

– Se vaatii töitä. Töitä se on vaatinut, että ollaan päästy tähän asti. Ja nyt se vaatii entistä enemmän töitä. Mutta se työnteko me ainakin osataan.

Kuuntele John Ehrnsténin tunteikas haastattelu kokonaan ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat