Huuhkajien ex-pelaaja kommentoi helsinkiläisseuran kohdannutta järkytystä MTV Urheilulle: "Onhan tämä kova shokki koko yhteisölle"

IF Gnistanin avainpelaaja, kokenut toppari Juhani Ojala on murheissaan tuoreesta uutisesta. Gnistanin kotiareenan katsomo tuhoutui lauantaiaamun tulipalossa.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan sarjanousijan Gnistanin Oulunkylässä sijaitsevan kotikentän Mustapekka-areenan katsomo on palanut lähes maan tasalle. Katsomo syttyi tuleen varhain lauantaiaamuna. Palon syytä selvitetään parhaillaan kuumeisesti. 

– Onhan tämä koko yhteisölle melkoinen järkytys. Melkoinen shokki tähän aamuun, kertoo Juhani Ojala puhelimitse MTV Urheilulle surullisena.

– Siinä oli koko joukkueen yhteiset tilat, ja tunnelma pääkatsomossa on ollut upea koko kauden, joten kyllähän tuo tuntuu todella ikävältä. Olemme saaneet junioreiltamme ja kannattajiltamme mainioita tukea kauden aikana, ja nyt yhtäkkiä koko pääkatsomo onkin tuhoutunut.

35-vuotias vantaalaislähtöinen Ojala on tuttu nimi uraltaan myös Suomen jalkapallomaajoukkueesta. Urallaan Suomen pääsarjan lisäksi muun muassa Venäjällä, Sveitsissä, Tanskassa, Skotlannissa, Kyproksella ja Ruotsissa pelannut kovaluinen puolustaja on viihtynyt mainiosti pirteässä lähiöseurassa.

– Taloudellisestikin tämä tulee aiheuttamaan seuralle luonnollisesti isoja ongelmia, joten totta kai nämä on isoja takaiskuja. Toivon, että sisuunnumme kuitenkin tästä seurana entisestään ja käännämme kaikki kivet, hän miettii.

Gnistanin huominen kotiottelu IFK Mariehamnia vastaan on luonnollisesti siirretty. Vielä ei ole tiedossa, missä helsinkiläisryhmä pelaa jatkossa kotiottelunsa. Joukkue on tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla 9.

Lue myös:

    Uusimmat