Kristian Heiskari haukkuu reality-ohjelmien pienet palkat – aikoo lopettaa tv-työt

Kristian Heiskari haukkuu reality-ohjelmien pienet palkat – aikoo lopettaa tv-työt 6:40
Katso videolta, mitä Kristian Heiskarille jäi Big Brotherista tuntipalkaksi voittorahojen jälkeen ja miksi tv-tuotantojen palkat ovat hänen mielestään surkeat.

Tulevalla Selviytyjät Suomi -kaudella nähtävä, ohjelman jo kertaalleen voittanut Kristian Heiskari paljastaa MTV Uutisille, ettei aio jatkaa tv-töitä välttämättä enää koskaan. Nyt hän avautuu tosi-tv:n ikävistä puolista.

Kristian Heiskari  on niittänyt menestystä tosi-tv-ohjelmissa, sillä hän voittanut sievoiset summat rahaa Big Brother Suomi-ohjelman (2019) jaSelviytyjät Suomi -kisan (2020) voittajana. 

Nyt hän kuitenkin avautuu MTV Uutisille, ettei aio jatkaa tosi-tv-uraansa.

On helvetin kuluttavaa olla haastatteluissa antamassa jotain katselmuksia, mitä haluaa elämältään ja mitä tekisi toisin. Ehkä lopetan koko tosi-tv-urani ja alan ammattikalastajaksi, Heiskari avautuu Selviytyjät Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Olen miettinyt tätä hyvin paljon. En ole vielä varmuudella päättänyt mitään, koska en halua sanoa ikinä "ei koskaan".

Hänellä on tälläkin hetkellä täysin muita urasuunnitelmia ja useita eri työpaikkoja, joista hän kertoo tarkemmin oheisessa videohaastattelussa.

Heiskarin mielestä tosi-tv-ohjelmista maksetaan surkeasti.

Olen tehnyt näitä tv-töitä talkoovoimin, sillä näistä maksetaan aivan liian vähän. Jos olisin tehnyt tämän saman ajan töitä rakennustyömaalla, minulla olisi paljon enemmän rahaa, Heiskari tilittää.

Tv-ohjelmien voittorahoistakaan ei Heiskarin mukaan ole ollut juurikaan verojen jälkeen lohtua.

Big Brotherin tuntipalkaksi jäi minulle lopulta 20 euroa voittorahojenkin jälkeen, Heiskari sanoo.

Rakennussiivoojankin palkka on parempi, hän lisää.

"Puhun jatkossakin tyhmiä asioita"

Heiskari ottaa MTV Uutisten videohaastattelussa kantaa myös kohuun, joka liittyi hänen ja Vili ViljakaisenMiesten saunavuoro -podcastiin. Podcast lopetettiin asiattoman sisällön vuoksi.

Heiskari sanoo puhuvansa jatkossakin samalla tavalla.

Jos jollekin ei ole vielä tämän minun viisivuotisen tosi-tv-urani aikana tullut selväksi, niin puhun tyhmiä asioita ja aion jatkossakin puhua tyhmiä asioita joskus tahallaan, joskus vahingossa.

Heiskari nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman toisena heimopäällikkönä, kun Selviytyjät Suomi palaa uuden twistin kera ruutuun 1. syyskuuta.

Etelä-Malesian asuttamattomaan viidakkoon suuntaa 16 julkisuudesta tuttua henkilöä, ja heistä jokainen tavoittelee 30 000 euron voittopottia. Finalistit viettävät viidakossa tällä kertaa peräti 37 päivää.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijoina nähdään Eino HeiskanenRita Niemi-ManninenToni KohonenJenni Janakka, Henriikka Rönkkönen, Jontte Valosaari, HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, Viivi AltonenMikael RenwallSita SalminenMax Blomfelt, Reetta Ylä-RautioMika Parikka, Mia “Millu” HaatajaBakari DiarraEmmi Suuronen sekä heimopäälliköt Sami Helenius ja Kristian Heiskari.

Katso videolta, mitä Kristian Heiskari kertoo tosi-tv-ohjelmien palkkarakenteesta, terapiasta ja tulevaisuudensuunnitelmista.

Lue myös:

    Uusimmat