Sidney Crosbylta isot kehut Jesse Puljujärvelle

Pittsburgh Penguinsia edustava Jesse Puljujärvi on istunut viime ottelut katsomossa. Suomalaishyökkääjä saa kehuja joukkueen kapteenilta Sidney Crosbylta NHL.comin haastattelussa. 

Puljujärvi on ehtinyt pelata 11 ottelua NHL-kaukaloissa tällä kaudella. Maaliverkko on soinut kertaalleen. Edellisen kerran hän on ollut kokoonpanossa 9. maaliskuuta.

Olen päässyt pelaamaan otteluita, ja se on positiivinen juttu. Ison leikkauksen jälkeen isoon liigaan, niin ei voi kuin arvostaa, että on päässyt mukaan tähän seuraan. Pikkuhiljaa sitten isompaa roolia ja parempaa peliä tässä joukkueessa. Päivä kerrallaan mennään, Puljujärvi kertoo NHL.comin haastattelussa.

Yksi NHL:n suurimmista supertähdistä, Penguins-kapteeni Sidney Crosby kehuu suomalaista samassa haastattelussa.

–Hän on vahva kiekollisena, hyvä luistelija, ajaa ahnaasti maalille ja tekee lujasti töitä. Hän on fyysinen pelaaja, jota vastaan on vaikea pelata, Crosby sanoo.

Kaksikko ei ole pelannut samassa ketjussa vielä NHL-otteluissa. Puljujärvi haluaisi yhtälön toteutuvan.

– Hän on älyttömän hyvä kiekon kanssa ja lukee peliä tosi hyvin. Toivottavasti pääsen joskus pelaamaan hänen kanssaan, Puljujärvi sanoo. 

Pittsburgh Penguins on NHL:n itäisessä konferenssissa sijalla 13. Sillä riittää tekemistä pudotuspelipaikan saavuttamisessa. Joukkue kohtaa seuraavaksi vieraskaukalossa Dallas Starsin. 

Lue myös:

    Uusimmat