Snoop Dogg kertoo erityisestä yhteydestään kuningatar Elisabetiin: "Hän oli minun tyttöni"

Snoop Doggin sydämessä on erityinen paikka edesmenneelle kuningattarelle.

Pariisin olympialaisten avajaisissa soihdunkantajana toiminut yhdysvaltalaisräppäri Snoop Dogg puhui heinäkuussa 2024 brittiläisen Capital FM -radiokanavan haastattelussa yhteydestään edesmenneeseen kuningatar Elisabetiin. Haastattelussa Snoop Dogg ja radiojuontaja Jordan North istuutuivat alas perinteisille, englantilaisille teekutsuille. 

North kysyi Snoop Doggilta, kuinka pitkään tämä aikoo oleilla Englannissa. Räppäri sanoi viipyvänsä parista kolmeen päivää ja kertoi aikovansa mennä Buckinghamin palatsille katsomaan, josko hänet päästettäisiin sisään.

– Olen kuullut, että tuleva kuningas, William, on suuri Snoop-fani, North sanoi.

Snoop Dogg kertoi kuulleensa, että myös edesmennyt kuningatar Elisabet fanitti häntä.

– Lepää rauhassa kuningatar, hän oli minun tyttöni, Snoop Dogg sanoi ja kertoi menevänsä palatsille katsomaan, mitä tapahtuisi. 

– Olen aika varma, että pääset palatsiin. Olet Snoop Dogg, voit tehdä mitä haluat, North rohkaisi.

Vaikuttanee siltä, ettei räppärin suunnitelma lopulta käynytkään toteen. Kuningas Charlesin tiedottaja nimittäin kommentoi New York Postille, että heidän tietojensa mukaan Snoop Dogg ei vieraillut Buckinghamin palatsissa tai tavannut kuningasta.

Kensingtonin palatsista ei puolestaan haluttu kommentoida asiaa. 

Snoop Dogg on puhunut aiemminkin yhteydestään kuningattareen kutsuen tätä tytökseen. Hän kertoi The Guardianille vuonna 2015 antamassaan haastattelussa, miksi hänen sydämessään tulee aina olemaan erityinen paikka kuningatar Elisabetille.

Vuonna 1994 Snoop Doggia vaadittiin karkotettavaksi Isosta-Britanniasta, jossa hän oli tuolloin konsertoimassa. Räppäri haluttiin karkottaa, koska hän oli saanut edellisvuonna syytteen losangelesilaismiehen ampumisesta.

Isossa-Britanniassa Snoop Doggin kuva oli lukuisten paikallisten lehtien kannessa, joista yhdessä luki "Potkikaa tämä paha paskiainen ulos".

Snoop Dogg kertoi The Guardianille, että kuningatar Elisabet oli estänyt hänen karkottamisensa. 

– Kun minut yritettiin potkia ulos Englannista, niin kuningatar kommentoi, että hänen lapsenlapsensa rakastivat Snoop Doggy Doggia ja etten ollut tehnyt mitään väärää Britanniassa, joten hän antoi minulle luvan olla siellä, Snoop Dogg muisteli.

– Nuo lapsenlapset kasvoivat prinssi Williamiksi ja Harryksi, joten minulla oli vaikutusta heihin ja heillä oli vaikutusta isoäitiinsä, minkä ansiosta pääsin tuohon kauniiseen maahan. He rakastavat musiikkiani, ja niin se on. Meillä vallitsee molemminpuolinen rakkaus ja kunnioitus, hän jatkoi.

Snoop Dogg todettiin syyttömäksi ampumiseen vuonna 1996.

Kun kuningatar Elisabet nukkui pois 96-vuotiaana syyskuussa 2022, julkaisi Snoop Dogg Instagram-tilillään pätkän vuoden 2022 haastattelusta, jossa hän kertaa karkotusepisodia ja kuningattaren puuttumista peliin.

– Lepää rauhassa kuningatar, hän kirjoitti videonsa yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat