Suomalaisekomeetta seurasi vierestä Patrik Laineen huimaa näytöstä

Loukkaantunut Patrik Laine sai raikuvat suosionosoitukset Montrealin kotiyleisöltä, kun hän oli seuraamassa joukkueensa avausottelua jääkiekon NHL:ssä.

Musta-liilaan pukuun pukeutunut suomalainen sai kuunnella yleisön todella pitkään kestäneitä suosionosoituksia, kun kuuluttaja kuulutti Laineen nimen ja kamerat keskittyivät häneen. Laine ei tilannetta hätkähtänyt, vaan katseli hymyillen ympärilleen.

Sen sijaan muut Montrealin pelaajat, jotka eivät olleet pelaavassa kokoonpanossa, saivat kuunnella Laineen suosionosoituksia ihmetellen hänen vieressään. Heidän joukossaan seisoi vahvan harjoituskauden pelannut Oliver Kapanen, joka vakuutti seurajohdon ja sai paikan NHL-miehistöstä. Kapanen sai muiden joukkuetovereidensa tavoin aistia huutomyrskyä, joka Montreal-faneista lähti ilmoille. Kapanen ei vielä viime yönä päässyt tekemään omaa NHL-debyyttiään.

Myös valmentaja Martin St. Louisin reaktio tallentui kameroihin. Kun yleisön pauhu yltyi, St. Louisin kasvoille levisi hymy.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Itse ottelussa Montreal otti niukan 1–0-voiton Torontosta. Ottelun ainokaisen iski Cole Caufield, joka sai pelin jälkeen onnittelut Laineelta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä

Montrealin muista suomalaisista Joel Armia pelasi yli 16 minuuttia, laukoi kolmesti ja taklasi kahdesti, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Lue myös:

    Uusimmat