Tätä on pakko kokeilla! Kokkisodasta tuttu Harri Syrjänen: Juhannuksen virkistävin juoma valmistuu kauden suosikkivihanneksesta

9:05img
Harri Syrjänen vieraili Huomenta Suomessa viime vuonna.
Julkaistu 20.06.2019 17:30
Toimittajan kuva

Ida-Annika Niva

ida-annika.niva@mtv.fi

Harri Syrjänen hyödyntää raparperisadon valmistamalla siitä mehua.

Kokkisota-ohjelmasta tuttu kokki Harri Syrjänen suosittelee juhannusjuomaksi kotitekoista mehua. Raikas raparperimehu on hyvä tapa hyödyntää raparperisatoa.

– Jos tulee paljon raparperia ja miettii, mihin sitä laittaisi, mehu on hyvä. Siihen sitä saa menemään, Syrjänen vinkkaa.

LUE MYÖS: Mitä tänään syötäisiin -ohjelman Harri Syrjänen: "Syökää ne marjat sieltä pakastimesta nyt!"

Helppoon mehuun ei tarvita kuin raparperia, vettä ja sokeria. Syrjänen kuitenkin huomauttaa, ettei sokerin käytössä kannata liioitella.  

– Mehu pitää jättää raikkaaksi, se ei saa olla liian makea.

Syrjänen on mukana Kokkisota-ohjelmassa, joka palaa Maikkarin syksyyn Sikke Sumarin johdolla. Kokkisota-keittiöitä lähtevät luotsaamaan tutut suosikkikokit Tommi Tuominen, Serko Rantanen, Kape Aihinen, Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.

Kokkisota syksyllä MTV3-kanavalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kokkisota