Thierry Neuville maksoi Sébastien Ogierille potut pottuina – paljasti rohkean temppunsa, joka pohjusti nousun kärkeen

Thierry Neuville paljasti rohkean temppunsa - Toyotat jäivät kuin nalli kalliolle 2:11
Thierry Neuville paljasti rohkean temppunsa – Toyotat jäivät kuin nalli kalliolle

Hyundain Thierry Neuville on löytänyt Monte Carlon MM-rallissa perjantaiaamun vaikeuksien jälkeen vauhdin, johon Toyotan Elfyn Evansin ja Sébastien Ogierin tuntuu olevan vaikea vastata.

Neuville johtaa kisaa lauantaiaamun lenkin jälkeen täpärästi. Ero Evansiin on 5,1 ja Ogieriin 7,7 sekuntia. Päivään lähdettäessä Neuville oli molempien takana, 16,1 sekunnin päässä kisaa johtaneesta Evansista.

Nousunsa kisan kärkeen Neuville pohjusti päivän ensimmäisellä pätkällä, jossa Evans jäi 9,6 ja Ogier peräti 18,8 sekuntia.

– Se oli hyvä pätkä, hyvä flow. Sain hyvät etukäteistiedot, ja se oli täydellinen kokonaisuus, Neuville kertasi päivähuoltoon tullessaan.

Isku oli sikäli maukas, että perjantaina se oli Ogier, joka tyrmäsi muut omalla vedollaan rallin viidennellä erikoiskokeella. Neuville maksoi potut pottuina toimimalla nyt käytännössä täsmälleen samalla tavalla kuin Ogier päivää aiemmin.

– Tiellä oli jäätä vähän enemmän kuin etuautonuoteissa. Muutamissa paikoissa – jotka eivät olleet varsinaisesti yllätyksiä – näin kaukaa, että tiellä on odotettua enemmän jäätä, ja pystyin ottamaan vauhtia pois. Eilen menetin yhdellä pätkällä 17 sekuntia, kun nuoteissa oli enemmän jäätä kuin todellisuudessa.

Neuvillen kommentit kokonaisuudessaan ovat katsottavissa ja kuunneltavissa jutun pääkuvana olevalta videolta.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat