Tiimihenki huipussaan! Abu Dhabin F1-varikolla nähtiin kauden päätteeksi hämmentävä operaatio: "Ainutlaatuista draamaa"

Formula 1 -kausi päättyi sunnuntaina Abu Dhabissa Red Bull -tallin voitonjuhliin. Radalla riitti tapahtumia vielä tiistainakin, kun ohjelmassa olivat paitsi perinteiset kaudenpäätöstestit myös tavanomaisesta poikkeava operaatio Mercedeksen varikkorakennuksen takana.

F1-toimittajat Chris Medland ja Philip Norton kertoivat tiistai-iltana X:ssä, että eräs Mercedes-tallin työntekijä oli testien jälkeen loikkaamassa varikkoaluetta reunustavaan satama-altaaseen sukelluspuku yllään.

– Ainutlaatuista draamaa. Mercedes-tallin jäsen kadotti vihkisormuksensa sunnuntai-iltana, ja nyt yksi hänen tiimikavereistaan on lähdössä etsimään sitä metallinpaljastimen kanssa, Medland kertoi.

Nortonin mukaan sormus oli kadonnut, kun sen omistaja oli F1-perinteiden mukaisesti heitetty satama-altaaseen kauden päättymisen kunniaksi.

Sormus oli luonnollisesti hyvin vaikea löydettävä, ja sukeltaja kävikin tiistai-iltana pinnan alla useampaan kertaan. Paikalle kerääntyi myös muiden tallien työntekijöitä seuraamaan tapahtumia.

Illan viimeinen sukellus tehtiin ilman metallinpaljastinta, joka oli hajonnut kesken urakan. Norton kertoi, että Mercedes yritti saada keskiviikkoaamuksi paikallisia sukeltajia auttamaan etsinnöissä.

Näin myös tapahtui, ja tarina sai onnellisen lopun, kun Johann-niminen sukeltaja löysi sormuksen.

– Siihen meni häneltä kaksi tuntia. Hänellä oli käytössään isompi metallinpaljastin, ja sormus löytyi 15 senttiä paksun lietekerroksen alta, Hortonin jakaman kuvan yhteydessä kerrotaan.

Lue myös:

    Uusimmat