Trumpin lapsenlapsi puhui republikaanien puoluekokouksessa: "Haluan kaikkien tietävän, että hän on ihan tavallinen isoisä"

Donald Trumpin vanhin lapsenlapsi Kai Madison Trump, 17, puhui viime yönä Suomen aikaa republikaanien puoluekokouksessa, joka on parhaillaan käynnissä Milwaukeessa Wisconsinissa. 

Trumpin vanhin poika Don Jr. esitteli tyttärensä ja kutsui hänet lavalle puhumaan. 

– Ennen kuin aloitan puheenvuoroni, teen jotain hieman epätyypillistä Trumpeille – luovun mikrofonista. Tätä ei tapahdu usein, ettekä ehkä näe sitä enää koskaan, Don Jr. aloitti. 

– Mutta sain maanantaiaamuna puhelun nuorelta naiselta, joka sanoi: "Isä, haluan puhua RNC:ssä, koska haluan, että Amerikka tietää, millainen isoisäni oikeasti on". Joten ensimmäistä kertaa ikinä lavalla, ensimmäistä kertaa ikinä pitämässä puhetta, haluan esitellä vanhimman tyttäreni ja suosikkipresidenttinne vanhimman lapsenlapsen, Kai Madison Trumpin, hän jatkoi. 

Ensimmäinen lapsenlapsen puhe

Kai Trump puhui, koska hän "halusi amerikkalaisten tietävän puolen isoisästään, jota ihmiset eivät usein näe."

– Minulle hän on ihan tavallinen isoisä. Hän antaa meille karkkia ja limsaa, kun vanhempamme eivät katso, ja hän haluaa aina tietää, miten pärjäämme koulussa, Kai Trump aloitti puheensa. 

Kai Trump on Trumpin kymmenestä lapsenlapsesta vanhin. Hän on taitava golfaaja ja hänellä on Youtube-kanava aiheeseen liittyen. 

Kai Trump puhui myös siitä, miten Trump isoisänä haluaa parasta lapsenlapsilleen ja miten he pelaavat golfia yhdessä.

– Lauantaina järkytyin, kun kuulin, että isoisääni oli ammuttu, ja halusin vain tietää, onko hän kunnossa, hän sanoi, viitaten viime viikonloppuiseen salamurhayritykseen. 

– On sydäntäsärkevää että joku tekee noin toiselle ihmiselle, Kai Trump jatkoi.

Kai Trump on aiemmin nähty julkisuudessa esimerkiksi Valkoisen talon pääsisäismunajahdissa. 

Kukaan Trumpin lapsenlapsista ei ole aiemmin puhunut julkisesti. 

– Monet ihmiset ovat laittaneet isoisäni helvetin läpi, ja hän on yhä pystyssä, Trump jatkoi republikaaniyleisön hurratessa.

– Isoisä, inspiroit minua ja rakastan sinua, hän päätti puheensa. 

Voit katsoa koko puheen jutun alussa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat