TS: Naapuri piinaa maahanmuuttajaperhettä Paraisilla

Maahanmuuttajaperhe on joutunut naapurinsa toistuvan häirinnän ja uhkailun kohteeksi Varsinais-Suomessa Paraisilla, uutisoi Turun Sanomat perjantaina.

Perheen vanhemmat kertovat kokemuksistaan lehdelle arabiaksi tulkin välityksellä. He esiintyvät jutussa turvallisuutensa vuoksi anonyymisti, mutta heidän henkilöllisyytensä on toimituksen tiedossa.

Turun Sanomien mukaan maahanmuuttajaperheen piina alkoi noin vuosi sitten perheen muutettua omakotitaloon Paraisten keskustassa. Jo muuttopäivänä naapuri oli käynyt kiinni perheen tuolloin 17-vuotiaaseen poikaan. Tapahtumien kulku selviää lehden mukaan myös käräjäoikeuden kuukausi sitten naapurille määräämästä lähestymiskieltopäätöksestä.

Lehti kertoo naapurin käyttäytyneen tämän jälkeen toistuvasti uhkaavasti perhettä kohtaan, muun muassa töhrimällä perheen auton ulosteella sekä puhkomalla auton renkaat niiden eteen asetetuilla piikkilangan palasilla. Lehden mukaan naapuri on myös käyttäytynyt uhkaavasti perheen pienimpiä lapsia kohtaan huutelemalla lapsille rasistisia kommentteja ja näyttämällä sormillaan ampumista kuvaavia eleitä.

Lounais-Suomen poliisi ei ole kommentoinut Turun Sanomille epäiltyjä rikoksia tarkemmin, mutta on vahvistanut tutkivansa Paraisilla sijaitsevan omakotitalon maalilla sotkemista. Poliisin tutkinnassa on lehden mukaan myös muita samoihin asianosaisiin liittyviä tapauksia.

Rikoksista epäilty naapuri on kiistänyt lehdelle syyllistyneensä kaikkiin tekoihin paitsi perheen grillin sammuttamiseen vedellä.

Lue myös:

    Uusimmat