TTK-parketilla nähtiin yllättävä veto: "Osoittaa oppilaalta aikamoista muuntautumiskykyä"

Tanssiraati arvioi useiden parien näyttäneen itsestään uusia puolia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parinvaihtoviikolla.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa vietettiin 13. lokakuuta parinvaihtoviikkoa, ja kaikkia TTK:n tähtiparit laitettiin sekaisin. Jakson päätteeksi kukaan ei joutunut kotimatkalle, ja tuomariston antamat pisteet siirtyvät tähtioppilaiden mukana pareille ensi sunnuntain lähetykseen. 

Huomenta Suomen  Tanssiraati, eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Aino Haili  vaikuttuivat illan aikana monista onnistujista. Muun muassa Isaac Senelle  ja Marko Keräselle  parinvaihtoviikko oli menestyksekäs, sillä he saivat tuomariston Jukka Haapalaiselta  sekä Jorma Uotiselta  kympit foxtrotistaan. 

– Se oli hieno ja herkkä ja siinä oli tärkeä aihe myös, mielenterveysaihe, Haili kommentoi. 

– Itsekin herkistyi kotona kun katseli tätä esitystä, tämä oli mielestäni ihan mieletön, Lintunen arvioi. 

Myös muun muassa Linnea Leino  ja tähtiopettaja Sami Helenius  onnistuivat Tanssiraadin mukaan hienosti. Parin yhteensopivuus tuli vahvasti ilmi heidän foxtrotinsa aikana. 

– Viikko sitten lähetyksen jälkeen tuomari Jukka Haapalainen sanoi minulle, että Linnea ja Sami olisivat voineet olla alunperinkin tosi hyvä match toisilleen. He ovat kumpikin pitkiä ihmisiä ja senkin puolesta fysiikka toimii. Tämä oli tosi, tosi, tosi valloittava esitys. He onnistuivat tosi hienosti, Haili pohti. 

Lintunen oli sitä mieltä, että tässä tapauksessa myös tähtioppilas oli tuonut tähtiopettajasta esiin uudenlaisen puolen. 

Parinvaihtoillan aikana tanssilattialla nähtiin Senen ja Keräsen lisäksi kolme muuta same sex -paria. Yhdessä tanssineet Bess  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski  tekivät puolestaan hienon suorituksen muun muassa sen puolesta, että heidän wienervalssinsa koreografiaan kuului roolien vaihtelua viejästä seuraajaan ja takaisin. 

Haili kertoi tuomari Helena Ahti-Hallbergin  valottaneen toimittajalle suoran lähetyksen jälkeen, ettei tämä ole asia, jota same sex- tansseissa odotetaan, vaan päinvastoin. 

– Se, että se rooli vaihtelee, on itseasiassa aika poikkeuksellista, ja osoittaa tältä oppilaaltakin aikamoista mukautumiskykyä ja oppimistaitoa, Haili totesi. 

Merkille laitettiin erityisesti myös Niina Lahtisen  ja Kastanja Rauhalan  tanssiesitys sekä kaksikon kemia. 

– Kun heidänkin kanssa juttelin lähetyksen jälkeen, niin he oikein säteilivät ja kyhertelivät siinä yhdessä, että "meillä on ollut vaan niin hauskaa", Haili kertoi. 

Tanssiraati arvioi, että parien yleinen rentous johtui todennäköisesti ainakin osaltaan siitä, ettei kukaan ollut pudotusuhan alla. 

Tulevana sunnuntaina tilanne on eri, kun edessä on paluun normaaliin. Tuolloin vuorossa on musikaaliteemainen jakso. Tanssiraati oli yhtä mieltä siitä, mitä he odottavat tuolloin TTK-parketilla näkevänsä. 

– Odotan iloa ja räiskettä, koska nyt oli ehkä vähän rauhallisempi jakso. Luulen, että tällä viikolla on jotain semmoista näyttävyyttäja vauhdikkuutta, Lintunen kommentoi. 

– Helenan sanoin: itse haluan vaikuttua, Haili summasi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Tanssiraati Huomenta Suomessa maanantaiaamuisin kello 9.50.

Lue myös:

    Uusimmat