Uusi Zlatan? Ruotsalaishyökkääjä poskettomassa maalivireessä – tässä uusin näyte

Ruotsin tähtihyökkääjä Viktor Gyökeres ilmiliekeissä – uskomaton maalitehtailu sai jatkoa Kansojen liigassa 2:27
Ruotsin tähtihyökkääjä Viktor Gyökeres jatkoi uskomatonta maalitehtailuaan Kansojen liigassa.

Ruotsin tähtihyökkääjä Viktor Gyökeres jatkoi huimaa maalivirettään, kun hän iski kaksi maalia Viron verkkoon Ruotsin 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa.

Gyökeres aloitti maalitehtailunsa 30. peliminuutilla, kun hän iski Ken Seman laukauksesta syntyneen irtopallon takuuvarmasti rysään.

26-vuotias hyökkääjä tuplasi maalisaldonsa juuri ennen taukoa. Dejan Kulusevski teki hienon esityön ja Gyökeres sai putata pallon tyhjänä ammottavaan maaliin.

Katso Viktor Gyökeresin maalit pääkuvan videolta.

Gyökeresin alkukausi on ollut suoraan sanottuna ilmiömäinen. Gyökeres iski Ruotsin Kansojen liiga -otteluissa kolmesti ja alkukauden neljässä Portugalin liigan ottelussa maaleja on syntynyt jo peräti seitsemän.

Viime kaudella 29 liigamaalia Sportingille tehnyt ruotsalaistähti pyöri kesän siirtoikkunan aikana siirtohuhujen kohteena, ja hänet yhdistettiin useamman kerran muun muassa Valioliigassa pelaaviin Arsenaliin, Chelseaan ja Liverpoliin.

Sporting piti kuitenkin maalipyssystään kaksin käsin kiinni ja Gyökeres jäi Lissaboniin.

Gyökeres kommentoi siirtohuhuja Aftonbladetille Ruotsin maajoukkuepelien alla.

– He halusivat, että suurin osa aloituskokoonpanon pelaajista jäisi ja he pitivät meistä tiukasti kiinni. Nautin Sportingissa pelaamisesta paljon, joten jääminen ei ollut minulle ongelma, Gyökeres kertoi.

Gyökeresin sopimukseen sisältyy 100 miljoonaan euron ulososto-optio, jonka ruotsalainen uskoo nousseen kynnyskysymykseksi kesän siirtoikkunan aikana.

– Se oli ehkä liikaa, koska mitään ei tapahtunut. Se oli luultavasti syy siihen, miksei siirtoa tullut. Katsotaan, mitä seuraavassa siirtoikkunassa tapahtuu. Tietystikin sitä haluaa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla, mutta en ota asiasta stressiä.

Lue myös:

    Uusimmat