Vaikuttaja Emilia Huttunen kertoo maalittamisen tuhonneen hänen terveytensä – kärsii rytmihäiriöistä

Maalittaminen aiheuttaa Someäidit-sarjan Emilia Huttuselle rytmihäiriöitä 0:29
Katso videolta, miten Emilia Huttusen rytmihäiriöitä seurataan.

Somevaikuttaja Emilia Huttunen kertoo Someäidit-sarjassa, että maalittaminen vaikuttaa jo hänen terveyteensä.

Mutsis on -blogista tunnetuksi tullut vaikuttaja Emilia Huttunen kertoo Someäidit-sarjan 12. jaksossa kärsivänsä rytmihäiriöistä. Häntä on maalitettu sosiaalisessa mediassa ja Huttunen on sen vuoksi pitänyt taukoa sometyönsä tekemisestä. 

– Pari viikkoa sitten julkaisin Instagramiin kuvan ja päätin hiljaisuuteni. Julkaistuani totesin, etten ole valmis vielä palaamaan. Alkoi ahdistaa ja aloin stressata maalitusasiaa. Nyt stressi jotenkin purkautuu, ja minulle on tullut ihan hirveät rytmihäiriöt, Huttunen kertoo jaksossa. 

Huttunen pohtii jaksossa, ettei ollut vielä valmis palaamaan sosiaaliseen mediaan. 

Hän on tehnyt häneen kohdistuvasta maalituksesta rikosilmoituksen. Jaksossa Huttunen lukee kirjeen, joka on tullut hänelle Länsi-Suomen syyttäjäalueelta. 

– Kustannussyistä esitutkinta on päätetty lopettaa. Siellä on yli 6 000 sivua minua halventavia viestejä. Mutta koska niitä on niin paljon, niin se veisi poliisilta niin paljon työpäiviä, ja koska minä olen vain yksi ihminen, niin ei kannata sitä lähteä tutkimaan pidemmälle, Huttunen kertoo jaksossa. 

Huttusesta esitutkinnan lopettaminen tuntuu märältä rätiltä vasten kasvoja. 

– Tämä (maalittaminen) on kirjaimellisesti tuhonnut terveyteni. Olen menossa taas lääkäriin sydämeni takia, Huttunen kertoo itkien jaksossa. 

Katso videolta, miten Emilia Huttusen rytmihäiriöitä seurataan. 

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat