Valtteri Bottas otti kantaa ympärillään pyörivään villiin F1-huhuun – "Voisin harkita"

F1-talli Sauberin suomalaiskuski Valtteri Bottas on ottanut kantaa hänen ympärillään pyöriviin huhuihin.

Bottaksen tulevaisuus on ollut kuuma puheenaihe F1:ssä jo useamman kuukauden ajan. Suomalaiskonkarin sopimus Sauberin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä Bottas ole vielä sorvannut sopimusta mihinkään talliin.

Bottas on aiemmin kertonut neuvottelevansa yhä tiiviisti Sauber-pomo Mattia Binotton kanssa jatkosopimuksesta, mutta toistaiseksi nimiä ei ole vielä kirjoitettu sopimuspapereihin. Binotto kertoi Meksikon GP:n alla, että talli tulee tekemään kuskipäätöksensä marraskuun puoliväliin mennessä.

Bottaksen kohdalla esiin on noussut Sauberin lisäksi myös mielenkiintoisia huhuja. Ralf Schumacher kertoi hiljattain kuulleensa, että Bottas olisi palaamassa entiseen F1-talliinsa Mercedekselle testikuljettajaksi.

Bottas otti tulevaisuutensa ympärillä velloviin huhuihin kantaa F1:n haastattelussa torstaina.

– Prioriteettina on edelleen pysyä kisakuljettajana. Sitä minä haluan ja sen eteen me paiskimme Mattian kanssa töitä, Bottas sanoo.

35-vuotias suomalainen ei poissulje paluuta Mercedekselle.

– Tietenkin, kun mitään ei ole vielä allekirjoitettu ja olemme jo lokakuussa, niin minun on katsottava myös muita vaihtoehtoja – jopa Mercedes-perheeseen palaamista. Se on yksi vaihtoehto ja voisin harkita sitä. On kuitenkin olemassa myös muita vaihtoehtoja, Bottas myöntää.

Bottas ajoi Mercedeksellä viiden kauden ajan. Hän ajoi Mercedeksellä 13 osakilpailuvoittoa.

Lue myös:

    Uusimmat