Veikkausliigaseuralla kriisikokous – näin kotistadionin valtavaan tulipaloon reagoitiin

Veikkausliigaan kuluvaksi kaudeksi nousseen helsinkiläisen IF Gnistanin kotiareenan katsomo on palanut pahoin varhain lauantaiaamuna. Seura julkaisi tapahtuneesta ensimmäisen tiedotteen ennen aamuyhdeksää.

Oulunkylän Mustapekka-areenan katsomo paloi lähes maan tasalle yön aikana. Helsingin pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta kello neljän aikaan aamuyöllä. Palon syttymissyy ei ole tällä hetkellä tiedossa. Henkilövahinkoja ei tapahtunut.

Jalkapallostadion toimii satavuotiaan IF Gnistanin kotikenttänä. Seura julkaisi tapahtumista ensimmäisen ulostulon aamulla ennen yhdeksää.

– Meillä on valitettavasti kerrottavana vakava uutinen, seuran tiedote alkaa.

– Olemme syvästi pahoillamme tästä tapahtumasta ja haluamme vakuuttaa kaikille, että teemme parhaamme tilanteen selvittämiseksi ja vahinkojen korjaamiseksi.

Mikäli julkaisu ei näy, katso se tästä linkistä.

Helsinkiläisseura kiittää palolaitosta nopeasta toiminnasta ja kertoo tiedottavansa asiasta uudelleen, kun tarjolla on lisätietoa. 

Arvostamme kärsivällisyyttänne ja tukeanne tässä vaikeassa tilanteessa. Yhteisömme tuella nousemme tästäkin entistä vahvempina, tiedote päättyy.

Gnistanin kotiareena remontoitiin hiljattain. Seuran on otteluohjelman mukaan tarkoitus isännöidä huomenna sunnuntaina IFK Marienhamnia Veikkausliigan ottelussa. 

Gnistanista vahvistettiin MTV Urheilulle, että seura pitää aamun aikana kriisikokouksen tapahtumaan liittyen. Muita kommentteja ei tässä vaiheessa vielä ole saatavilla.

Lue myös:

    Uusimmat