Ville Peltosen asema kyseenalaistettiin HIFK:ssa – nyt hän ottaa kantaa voimakkaaseen kritiikkiin

HIFK on näyttänyt epäilijöilleen – Ville Peltonen puhuu kritiikistä ja punapetojen superketjusta 13:36
HIFK on näyttänyt epäilijöilleen – Ville Peltonen puhuu kritiikistä ja punapetojen superketjusta

Kun HIFK epäonnistui myös viime keväänä, Ville Peltosen asema päätyi kyseenalaistuksen kohteeksi. Nyt Peltosen HIFK on hurjassa iskussa. Onko sekä Peltonen että koko HIFK:n nippu näpäyttänyt epäilijöitä?

HIFK on napannut alkukauden 16 ottelusta 37 pistettä. Tasaisen tahdin taulukossa IFK on nyt 138 pisteen vauhdissa.

Punapedot ovat takoneet hirmuista jälkeä sangen mielenkiintoisella hetkellä. Kun kauteen lähdettiin, HIFK:n yllä oli paljon kysymysmerkkejä.

Jos katsotaan pelkästään paperilla olevia nimiä, HIFK:n rosteri heikkeni viime kauteen nähden. Samaan aikaan kysymykset kohdistuivat siihen, että onko HIFK:n "iso prosessi" edennyt päävalmentaja Ville Peltosen alaisuudessa?

Tämä kaikki aiheutti voimakasta kritiikkiä.

– Meteli on ollut ulkopuolella kovaa, mutta se kuuluu tähän, Peltonen huikkaa HIFK:n ja hänen yllään pyörineestä kritiikistä MTV Urheilulle.

– Tiedämme koko ajan, että missä me menemme. Meillä on ollut nyt hyvä pätkä tulosten osalta, mutta en näe, että meidän arkemme olisi mitenkään hirveästi muuttunut, Peltonen jatkaa.

HIFK:n menestyksen takaa löytyy monia selittäviä tekijöitä. Yksi merkittävin liittyy tehokkuuteen.

HIFK on luonut alkukaudella maaliodottamaa 41,79 osuman edestä. Tehtyjä maaleja sillä on 57. Tehokkuus on löytynyt erityisesti tulikuuman ykkösketjun kautta. 

Siinä mukana olevista pelaajista Jori Lehterä johtaa koko sarjan pistepörssiä. Ketjun oikea laituri Iiro Pakarinen on takonut puolestaan jo 15 maalia.

Miten Peltonen kuvailee HIFK:n ykkösketjun otteita? Lisää muun muassa tästä ja Peltosen ajatuksia häneen kohdistuneesta kritiikistä jutun yläreunan videolta.

HIFK:n Iiro Pakarinen avaa omaa ja ketjunsa supervireen taustoja 10:49
HIFK:n Iiro Pakarinen avaa omaa ja ketjunsa supervireen taustoja

Lue myös:

    Uusimmat