Tiukkoja väitteitä IFK:sta – näin vastaa Ville Peltonen: "Ei mitään uutta"

MTV Urheilulta tiukkoja HIFK-väitteitä – Ville Peltoselta napakat vastaukset 3:18
MTV Urheilulta tiukkoja HIFK-väitteitä – Ville Peltoselta napakat vastaukset.

Helsingin IFK on jälleen kerran yksi suosikeista jääkiekon SM-liigassa. Kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa. Päävalmentaja Ville Peltonen ei ole onnistunut viemään helsinkiläisjättiä kolmella kaudellaan seurassa toivottuun menestykseen.

IFK:ssa kävi puolivälierätappioon päättyneen viime kauden jälkeen suursiivous, kun ensin urheilujohtaja Tobias Salmelainen jätti tehtävänsä, ja pian perässä lähti toimitusjohtaja Markus Lindström. Tilalle nimitettiin Alexander Sneen ja Janne Pesonen.

Peltonen sen sijaan sai jatkaa, vaikka kriittiset äänenpainot yltyivät kauden mittaan.

MTV Urheilun kiekkostudio pui IFK:n tilannetta uuden kauden alussa, ja asiantuntijat Antti-Jussi Niemi ja Sami Kapanen saivat kommentoitavakseen IFK:sta esitettyjä väitteitä.

Väite 1: Alkukausi on Ville Peltoselle ja koko joukkueelle kriittisen tärkeä työrauhan säilyttämiseksi.

Jos mennään positiivista. Pieni vaihtuvuus, jos tästä saa hyvän flown päälle ja rupeaa uskomaan siihen juttuun. Taponen (maalivahti Roope Taponen) ollut pieni kysymysmerkki. Taponen oli hyvä ensimmäisessä pelissä, Niemi aloittaa.

Sitten on se kääntöpuoli. Viime keväänä kaikki jutut velloi. Jos ei lähdekään, kyllä paineet ovat kovat. Toivon, että löytyisi sellainen iloisuus ja rentous peliin. Mun mielestä se on loistanut poissaolollaan.

Väite 2: IFK jää hyökkäystehoissä jälkeen Liigan kärkijoukkueista.

Aavstuksen ehkä kyllä. Ehdoton kärki on Liigan eliittiä, mutta sitä laajuutta, mitä on aiempina vuosina ollut, sitä ei tällä hetkellä ihan samalla tavalla nhädä. Tätä vasten vertailussa IFK muutamalle joukkueelle siinä laajuudessa ehkä jää, Kapanen linjaa.

Seuraavaksi on päävalmentaja Ville Peltosen vuoro vastata väittämiin.

Niin kuin IFKssa joka vuosi. Ei mitään uutta, Peltonen aloittaa.

Miten VIlle Peltonen vastaa väitteisiin? Katso päävalmentajan vastaukset pääkuvan paikalla olevalta videolta.

IFK:n kausi on alkanut myönteisissä merkeissä. Joukkue kaatoi Liigan avauskierroksella tiistaina kotonaan Kiekko-Espoon ja toisti tempun perjantaina Espoossa. Seuraavan kerran IFK pelaa keskiviikkona, kun HPK saapuu Helsinkiin.

Lue myös:

    Uusimmat