Wilma Murron kilpasisko: Dopingkäry Pariisissa!

Wilma Murron ja Elina Lampelan kanssa Pariisin olympialaisten seiväshypyn finaalipaikasta kisannut Eleni-Klaoudia Polak on kärynnyt dopingtestissä. Uutistoimisto AFP:n raportista kertovat useat kansainväliset mediat.

Kreikkalainen seiväshyppääjä Eleni-Klaoudia Polak ei läpäissyt dopingtestiä Pariisissa. Uutistoimisto AFP:n mukaan olympialaisten järjestäjät tiedottivat asiasta tiistaina. AFP:n ulostulosta kertovat useat kansainväliset mediat, muun muassa Uuden-Seelannin yleisradioyhtiö RNZ, itävaltalainen Kronen Zeitung ja amerikkalaislehti Barron`s.

Polak, 27, yritti maanantaina naarata paikkaa naisten seipään loppukilpailuun, mutta ei ylittänyt finaaliin tarvittua korkeutta 440. Kreikkalainen oli karsinnan 27:s. Hänen tuloksensa on kuitenkin jo pyyhitty pois listoilta.

Kreikkalaisen urheilijan kerrottiin jo eilen aamulla kärähtäneen, mutta nimeä ei vielä tuolloin tuotu julkisuuteen.

Keskiviikkona hypättävässä olympiafinaalissa nähdään hurja määrä urheilijoita. Alun perin karsinnasta eteni jatkoon peräti 20 hyppääjää, mutta Polakin maannainen Ariadni Adamopoulou vetäytyi loukkaantumisen vuoksi, joten mitaleita tavoittelee 19 urheilijaa. 

Suomalaiset Wilma Murto ja Elina Lampela selvittivät tiensä finaaliin. 

 

Lue myös:

    Uusimmat