Sivumaku-bloggarin herkullinen risotto hurmaa niin maullaan kuin tuoksullaan.
Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kertoo tehneensä risottoa elämänsä aikana kerran jos toisenkin, mutta voisen salviarisoton tekeminen opetti hänelle taas jotain aivan uutta.
LUE MYÖS: Kokki paljastaa täydellisen risoton salaisuuden – näillä vinkeillä jokainen voi onnistua!
– Voinen salviarisotto puhkeaa kukkaan vasta lopuksi, kun voikastike kaadetaan mehevöittämään ruoka ja lisätään limeä leikkaamaan rasvan raskautta ja tuomaan hauskaa sävyä, Kinnunen kertoo blogissaan.
Sen lisäksi, että salvia antaa ruokan makua, se tuo keittiöösi huumaavan tuoksun.
– Kun kastike on valmis, kannattaa nuuhkaista sitä piiiiitkään hurmaavan tuoksun takia. Mutta varo, se voi aiheuttaa akuuttia matkakuumetta Italiaan, Kinnunen varoittaa.
Voisen limellä maustetun salviarisoton reseptin löydät Sivumaku-blogista.
***
1:29