Kypsentämättömistä tortelliineista ja kastikkeesta syntyy puolessa tunnissa herkullinen arkiruoka, joka vie kielen mennessään.
Vaikka pasta on helppoa arkiruokaa, sen valmistaminen voi tuoda mukanaan kasan tiskiä. Sen sijaan, että tarvitsisit aterian valmistamiseen kattilan, siivilän, kastikepannun ja kauhan, voit valmistaa herkullisen pasta-aterian huomattavasti vähemmällä vaivalla ja tiskimäärällä.
Jos käytät valmista tai edellispäivältä jäänyttä kastiketta, et tarvitse kuin uunivuoan. Kuulostaa helpolta, vai mitä?
Alle puoli tuntia on maaginen paistoaika
Helppo ja itsestään valmistuva pasta-ateria syntyy raaoista tortelliineista ja kastikkeesta. Lisää uunivuokaan yksi osa raakoja tortelliineja ja kaksi osaa kastiketta. Sekoita ja laita uuniin. Voit käyttää ruokaan esimerkiksi jauheliha- tai tomaattipohjaista kastiketta.
RESEPTI: Näin valmistat maailman parhaan tomaattikastikkeen
Jos haluat, voit lisätä joukkoon myös mausteita ja viimeistellä ruoan juustoraasteella.
Ruoka kypsennetään 175-asteisessa uunissa 25 minuutin ajan. Alle puoli tuntia on aika, jossa pasta ehtii kypsyä täydelliseen kypsyyteen, al denteksi, mutta ei muutu mössöksi. Ajan kanssa kannattaa siis todella olla tarkkana!
Lähde: Delish