Huippukokki Risto Mikkola vinkkaa Huomenta Suomen kesäisessä Grilli-sarjassa, että myös leipää voi grillata.
Harvalla tulee mieleen laittaa leipää grilliin, mutta simppelillä reseptillä huolella valittu maalaisleipä paistuu grillin lämmössä rapsakaksi ja maukkaaksi seuralaiseksi ruoalle. Risto Mikkolan reseptillä grillileipä saa makua valkosipulista ja lipstikasta.
Kokeile rohkeasti reseptiä!
Grillileipä Risto Mikkolan tapaan
hyvää maalaisleipää
valkosipulinkynsi
½ puntti lipstikkaa, hienonnettuna
öljyä
Leikkaa maalaisleivästä sentinpaksuisia viipaleita. Sivele viipaleet öljyllä ja grillaa niitä hetki grillissä. Hiero rapeisiin leipiin valkosipulia pintaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Aateloi leivät lipstikalla.
Katso videolta vinkit siihen, millainen salaatti sopii grillattavaksi!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.