Grillilihojen kylkeen kannattaa kokata myös maistuva setti kasviksia. Tällä Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeella et voi mennä metsään.
Suomalaiset ovat todellista grillauskansaa ja erityisesti kesällä grilliruoka maistuu mökeillä ja kotipihoilla. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla testattiin jo keväällä uutuusgrillimakkarat, joten perinteisten grilliherkkujen ystävien kannattaa napata tärpit makkaraostoksille.
Lihaisien grilliruokien ohessa kannattaa herkutella myös erilaisilla kasviksilla. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti kasviksia pursuavan grilliherkun kaikille fetajuuston ystäville.
– Feta-kasvisnyytit valmistat näppärästi grillissä, grillinuotiolla tai vaikka uunissa. Käytä kasviksia oman makusi mukaan. Voit paloitella joukkoon halutessasi kypsiä perunoita paloina tai ripotella joukkoon kuivattuja yrttejä, Kati vinkkaa.
Näillä aineksilla et voi mennä metsään!
Nappaa resepti: Feta-kasvisnyytit – helppo grillilisuke
Lue myös: MTV:n makutestissä 10 uutta grillimakkaraa – yhtä rakastivat kaikki: "Selkeä voittaja"
***
2:49