Tiesitkö, että myös salaattia voi grillata? Terveellinen herkku sopii erityisen hyvin lihan seuraksi.
Keittiömestari Risto Mikkola loihti Huomenta Suomen Grilli-sarjassa grillissä kypsyvän aterian, jonka kruunasivat grillatut salaatit. Mikkola kertoi vinkkinsä siihen, kuinka kesän kevyt herkku, grillattu salaatti, valmistuu.
– Kannattaa valita romainesalaattia tai sydänsalaattia – ja pieniä keriä! Mikkola vinkkaa.
Salaattia grillatessa ei tarvitse myöskään käyttää kohtuutonta aikaa grillaamisen parissa.
– Tämä on hyvin yksinkertaista, leikataan vaan salaatti puoliksi, pikkasen kostutetaan öljyllä pintaa ja lopuksi ihan nopea grillaus – noin minuutin ajan, Mikkola kertoo.
Katso videolta, kuinka salaatit valmistuvat grillissä!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.