Halpa vs. kallis: Sushit MTV:n testissä – voiko pakastesushi päihittää marketti- tai ravintolasushin?

Voiko marketista ostettu sushi voittaa ravintolasushin? 6:23 Voiko marketista ostettu sushi voittaa ravintolasushin?
Katso video: Voittaako pakastesushi markettisushin tai ravintolasushin?

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden "hintaääripäitä" keskenään. Tällä kertaa maistelimme erilaisia susheja.

Lähes jokaisesta ruoka- ja juomakategoriasta löytyy niin sanottuja halpisvaihtoehtoja, tai sitten hieman tyyrimpää tavaraa, jota ainakin joissain tapauksissa voidaan pitää laadukkaampana valintana.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla?

Voiko pakastesushi voittaa markettisushin? Entä markettisushi ravintolasushin?

Tuoreimpaan Halpa vs. kallis -sarjan testiin napattiin maisteluun sushia eri paikoista. Niin sanottu halpisvaihtoehto otettiin tällä kertaa pakastealtaasta, keskihintainen marketin sushitiskiltä ja kallein vaihtoehto ravintolasta.

Mukana testissä olivat The World of fingerfood -pakastesushi (5,99 € / pkt), K-Citymarketin palvelutiskisushilajitelma (8 kpl noin 11 €) sekä Hanko Sushi -ravintolan Alaska-lajitelma (24,90 €).

Valitsiko makuraati lopulta halvan, keskihintaisen vai kalliin vaihtoehdon? Voiko pakastesushi päihittää ravintolasushin? Katso videolta!




Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.