Hanna Sumarin raparperipaistos on "ihan uskomattoman hyvää" – nappaa hittiohje!
Hanna Sumari jakoi helpon ja houkuttelevan raparperipaistoksen ohjeen.
MTV:n ruutukasvona ja muun muassa ruokakirjailijana tunnettu Hanna Sumari jakoi muutama päivä sitten Instagram-tilillään houkuttelevan raparperiohjeen.
Nappaa ohje: Hanna Sumarin raparperipaistos
Hannan raparperipaistokseen tarvitaan vain muutama raaka-aine.
– Päältä rapeaa marenkia, reunoilta sitkeää, keskeltä kirpeää ja pohjasta makeaa. Rakastat tätä paistosta! Hanna ylisti julkaisussaan.
– Voin sanoa, että on ihan uskomattoman hyvää. Tämä on niin hyvää, että en tiedä olenko koskaan syönyt mitään näin hyvää, mikä on tehty raparperista, Hanna kommentoi videollaan.
Taivaallisen hyvää vähällä vaivalla
Hanna kertoo MTV Uutisille raparperipaistoksen maistuvan suorastaan taivaalliselta.
– Piti pyytää, että siskoni Ritva hakee sen pois, koska olisin syönyt sen kokonaan.
Hanna käytti paistoksessaan tällä kertaa gluteenittomia jauhoja, mutta herkun voi valmistaa myös tavallisista vehnäjauhoista.
Monet kommentoivat Instagramissa kokeilevansa houkuttelevaa raparperiohjetta välittömästi.
– Näyttää niin hyvältä ja on kyllä helppo pyöräyttää. Kokeilen kyllä tätä, eräs kommentoi.
– Koskaan ei voi olla liikaa raparperipiiraan ohjeita. Tämä kyllä näyttää ihan mahdottoman herkulliselta, toinen jatkoi.
Nopeimmat ovat ehtineet jo leipoa paistoksen Hanna ohjeella.
– Nyt on valmista...niin taivaallisen hyvää! Instagramissa ylistettiin.
Nappaa ohje: Hanna Sumarin raparperipaistos
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Porkkana-linssikeitto – helppo keitto kauden edullisista raaka-aineista
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti