Kanako leipoi elämänsä ensimmäisen raparperipiirakan – lopputulos ällistyttää
Facebookin leivontaryhmässä ihastellaan raparperipiirakkaa, joka on kuin taideteos.
Japanilaissyntyinen Kanako Tamminen leipoi elämänsä ensimmäisen raparperipiirakan ja päätti jakaa leipomuksestaan kuvan Facebookin suosittuun Leivonta ja koristelu -leivontaryhmään.
Kanako jakoi ensin kuvan piirakasta ennen uuniin menoa.
– Elämäni ensimmäinen raparperipiirakka. Nautin askartelusta, kotileipuri kertoi kuvansa ohessa.
Piirakan raparperipaloista rakennettu kuviointi herätti valtavasti ihastelua leivontaryhmässä. Kommenttikenttä täyttyi nopeasti kehuista ja monet halusivat nähdä myös kuvan valmiista piirakasta.
– Enpä ole koskaan nähnyt näin hienoa raparperipiirakkaa, ryhmässä muun muassa kommentointiin.
Ei vaikeaa tehdä
Paiston jälkeen Kanako lisäsi yleisön pyynnöstä kuvan valmiista leivonnaisesta julkaisunsa yhteyteen.
– Olen itse yllättynyt, että näin moni ihminen on ihastunut siihen. Minunkin mielestäni tämä on hauska ja kiva, Kanako kommentoi MTV Uutisille.
Kanakon mukaan piirakan kuvioinnin tekeminen ei ole vaikeaa. Raparperit kannattaa pilkkoa mahdollisimman samankokoisiksi ja -muotoisiksi paloiksi, jonka jälkeen ne asetellaan piirakan päälle.
Katso myös video: Näin teet raparperista "karkkiremmejä"
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa