Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen korkkasi pikkujoulukauden kokkaamalla helpon broileriruoan.
Sivumaku-ruokablogin pikkujoulukana valmistuu helposti edullisista broilerinkoivista.
– Helppo ja herkullinen broileri kuivattujen luumujen kera sopii kaikenlaisiin hetkiin ja tähän aikaan valmistettuna se henkii väistämättä lämmintä, jouluista fiilistä, Jani Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Jani kertoo rakastavansa runsaita ja rustiikkisia patoja ja pikkujoulukana onkin yksi ateria lisää tässä kategoriassa.
– Olen käyttänyt aiemmin kuivattuja hedelmiä lähinnä Lähi-idän ruokiin, mutta tämän ruoan makumaailma vie muihinkin paikkoihin maapallolla. Makumatkan kohdetta voi johdatella helposti lisukkeilla.
Pikkujoulukana maustetaan erilaisilla yrteillä ja haudutetaan punaviinissä ja kanaliemessä.