Ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen vinkkaa helpon, kotimaisista omenoista valmistuvan lisukkeen. Katso videolta, miten chutney valmistuu.
Makea ja mausteinen chutney on täydellinen makupari lihalle ja kanalle, vinkkaa Hellapoliisina tunnettu ruokavaikuttaja Kati Jaakonen.
– Kotimaisista omenoista valmistat liha- ja kanaruokien parhaimman lisäkkeen, hapokkaan mutta samalla makean ja mausteisen chutneyn, jota voit tarjota grillatun ja paistetun lihan ja kanan kanssa, Kati kuvailee.
Omenachutney valmistuu simppeleistä raaka-aineista ja se sopii vaikka syötäväksi lahjaksi.
– Tämä on helppotekoinen ja maistuva lisäke, jolla ilahdutat myös naapureita ja ystäviä. Keitä kerralla iso kattilallinen, Kati neuvoo,