Karitsanpotkista syntyy hitaasti hauduttamalla täydellistä ruokaa vaikka viikonlopulle. Testaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen reseptiä.
Oletko koskaan valmistanut ruokaa karitsanpotkista? Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen ohjeeseen tarvitaan vain viisi varsinaista raaka-ainetta, jos öljyä, suolaa ja pippuria ei lasketa.
– Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta. Syksy on kotimaisen karitsan sesonkia ja mikä sopisikaan paremmin syystuulen tuivertamaan iltaan kuin mureaksi haudutettu karitsanpotka? Kinnunen kirjoittaa.
Lopputulos on Kinnusen mukaan rikkaan maukas ja tuhdin lihaisa.
– Ainahan makua voi viedä suuntaan jos toiseen lisäämällä mausteita tai yrttejä, mutta tämä oli tällaisena erinomaista.