Terästetyt mansikat maistuvat kevään juhlissa.
Mitäpä olisi kesä ilman mansikoita. Ne sopivat täydellisesti myös boolin koristeeksi, mutta Delish-sivuston reseptillä boolimansikoista tulee herkullista tarjottavaa myös sellaisenaan.
Resepti on superhelppo: mausta mansikat roseeviinillä ja vodkalla, pyörittele sokerissa ja nauti!
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Boolimansikat
500 g mansikoita
6 dl roseeviiniä
1 dl vodkaa
1 dl sokeria
1. Laita mansikat suurehkoon kulhoon. Kaada päälle roseviini ja vodka. Anna mansikoiden maustua jääkaapissa tunnin verran.
2. Valuta mansikat lävikössä ja kuivaa varovasti talouspaperilla.
3. Pyörittele mansikoita kevyesti sokerissa ja tarjoile.
Lähde: Delish.com
Näin perkaat mansikat siististi.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.