Ravintola Savoyn keittiömestari, televisiostakin tuttu kokki Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa herkullista, aasialaissävytteistä Matinkylän kanaa.
Keittiömestari Kari Aihisen "Matinkylän kana" on peräisin Savoyn henkilökunnalta, tarkemmin ottaen se on Savoyn sous chef Pauli Ojalan käsialaa.
– Resepti syntyi aikoinaan, kun Pauli oli muuttanut lapsuudenkodistaan Espoon Matinkylään ja aloittanut työt Savoyssa. Henkilökuntamme oli saman tien myyty tämän maukkaan kanaruoan edessä – ja on sitä yhä, Aihinen kertoo tuoreessa Kape 24h -kirjassaan, jossa resepti myös esitellään.
Aihinen valmisti Matinkylän kanaa Huomenta Suomen Makujen aamu-ohjelmassa. Se on versio thaimaalaisesta pad kra pao gai -ruoasta. Annos tarjoillaan riisin ja paistetun kananmunan kera.