Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kari Aihisen helppo kananugettiresepti: "Rapea frittikana maistuu täydelliseltä"

KFC kanaa kari aihinen
Rapeat kananugetit on helppo valmistaa kotikeittiössä.Sami Repo / Tammi
Julkaistu 18.10.2017 08:55

MTV LIFESTYLE

Televisiostakin tutun keittiömestari Kari Aihisen uutuuskirjassa herkutellaan niin bistroruoalla, fine dining-annoksilla kuin kotiruokaklassikoillakin.

Ravintola Savoyn keittiöpäällikkönä tunnettu Kari Aihinen paljastaa uutuuskirjassaan Kape 24 h (Tammi 2017) omat suosikkireseptinsä. Mukana on myös Aihisen ravintoloiden henkilökunnan ruokasuosikkeja, kuten frittikanaa Kentucky Fried Chiken -tyyliin.

– Tässä henkilökuntamme rakastamassa kanaruoassa kaappeihin jääneiden raaka-aineiden hyötykäyttö on parhaimmillaan – ja resepti onnistuu takuulla kotikeittiössäkin. Rapea frittikana maistuu täydelliseltä thaimaalaisella sriracha-chilikastikkeella maustetun majoneesin kanssa. 

KFC

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa