Nämä pienet suupalat sopivat mainiosti kevään ja kesän juhlapöytään.
Erilaiset pikkusuolaiset maistuvat juhlapöydän antimina, eikä niiden tekemiseen vaadita kummoisia kokkailutaitoja. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt, miten kaupan valmiista crustadeista saa loihdittua helposti näyttävän pikkusuolaisen juhlapöytään.
– Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä, Kati vinkkaa.
Katin täytetyt crustadit muistuttaavat ulkonäöltään hauskasti leppäkerttuja.
– Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.
Nappaa helppo ohje: Pientä suolaista juhlapöytään: Leppäkerttucrustadit
Katso myös video: Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti
1:09