Nopeaa ja helppoa tarjoiltavaa juhliin – Katin oikaisukeinot: "Todella simppeliä"

KATSO VIDEO: Katin vinkit makeisiin ja suolaisiin juhlaherkkuihin. Näin kannattaa oikaista!

Juhlatarjoiluissa voi oikaista monella eri tavalla.

Vieläkö mietit tarjoiluja valmistujaisjuhliin tai kesän muihin kekkereihin? Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen vinkkasi Huomenta Suomessa helppoja tarjoiluja juhlapöytään.

Sen sijaan että leipoisi kokonaisia suolaisia voileipäkakkuja tai makeita kermakakkuja, Kati suosittelee oikaisemaan tarjoiluvalmisteluissa. 

Helppoa suolaista ja makeaa

Helppo vaihtoehto on esimerkiksi tehdä tai ostaa erilaisia tahnoja, jolla voi täyttää vaikka ruisnappeja tai -leipiä.

– Voit laittaa pursotinpussiin kaikki tahnat ja pursottaa sarjatyönä. Todella simppeliä, Kati vinkkasi. 

Tahnaksi voi valita vaikka hummusta tai tehdä itse helppoa kala-, kinkku- tai porotahnaa.

Kokonaisen makean kakun sijaan Kati suosittelee sen sijaan rakentamaan makeita herkkuja pieniin tarjoiluastioihin, esimerkiksi laseihin tai kertakäyttöpikareihin. Esimerkiksi klassisen banoffeen voi kasata lasiin.

Nappaa ohjeet:

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!