- Laita crustadit tarjoiluvadille.
- Laita maustettu tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota crustadien täytteeksi. Voit halutessasi lisämaustaa seosta.
- Laita täytteen päälle lehtipersiljan tai korianterin lehti.
- Puolita miniluumutomaatit ja nosta lehden päälle puolitettu tomaatti.
- Leikkaa oliiveista päädyt ja laita kunkin tomaatin eteen oliivipala.
- Laita balsamico pursotinpussiin ja leikkaa aivan pieni reikä pussiin. Pursota ensin leppäkertun keskiviiva ja sitten muutama piste viivan molemmin puolin.
- Tarjoa!
![Makuja-sivujen kansikuva](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fapi.mtvuutiset.fi%2Fgraphql%2Fcaas%2Fv1%2Fmedia%2F9031112%2Fdata%2Fb2d83748c5617c43771e0bfb90a53e06%2Fmakuja-theme-heading-picture.jpg&w=1600&q=75)
Makuja
Pientä suolaista juhlapöytään: Leppäkerttucrustadit
![leppakerttukrustadit-1-220423_Z726804-large](https://api.mtvuutiset.fi/graphql/caas/v1/media/8441044/data/955e0f091e73ac8c816c0540228e88b9/landscape16_9/1600/leppakerttukrustadit-1-220423-z726804-large.jpg)
Julkaistu 30.05.2022 15:49
Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä. Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.
- Kokonaisvalmistusaika: 20 min
- Aktiivinen aika: 20 min
- Annosmäärä: 24 kappaletta
Ainekset
- 1 pkt (24 kpl) crustadeja
- 400 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai paprika)
- 24 lehtipersiljan tai korianterin lehteä
- 12 miniluumutomaattia
- 12 mustaa oliivia
- n. 2 rkl balsamicoa