- Laita crustadit tarjoiluvadille.
- Laita maustettu tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota crustadien täytteeksi. Voit halutessasi lisämaustaa seosta.
- Laita täytteen päälle lehtipersiljan tai korianterin lehti.
- Puolita miniluumutomaatit ja nosta lehden päälle puolitettu tomaatti.
- Leikkaa oliiveista päädyt ja laita kunkin tomaatin eteen oliivipala.
- Laita balsamico pursotinpussiin ja leikkaa aivan pieni reikä pussiin. Pursota ensin leppäkertun keskiviiva ja sitten muutama piste viivan molemmin puolin.
- Tarjoa!

Makuja
Pientä suolaista juhlapöytään: Leppäkerttucrustadit

Julkaistu 30.05.2022 15:49
Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä. Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.
- Kokonaisvalmistusaika: 20 min
- Aktiivinen aika: 20 min
- Annosmäärä: 24 kappaletta
Ainekset
- 1 pkt (24 kpl) crustadeja
- 400 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai paprika)
- 24 lehtipersiljan tai korianterin lehteä
- 12 miniluumutomaattia
- 12 mustaa oliivia
- n. 2 rkl balsamicoa