Täytetyt leivät sopivat arjen herkutteluun tai juhlapöydän kruunuiksi.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa, miten arkeen ja juhlaan saa loihdittua helposti täytettyjä herkkuleipiä.
– Nämä valmistuvatkin vain muutamassa minuutissa, Kati muistuttaa.
Lue myös: Onko legendaarinen ruisleipä katoamassa kauppojen hyllyiltä? Selvitimme
Näiden herkkuleipien pohjana käytetään kauraleipää ja täytteenä maistuvat ihanat ravunpyrstöt raikkaankermaisessa kastikkeessa.
– Rapujen sijaan voit käyttää myös kypsää kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia, Kati vinkkaa.
Kokeile näitä herkkuleipiä vaikka viikonlopun luksusaamiaiselle tai kevään juhlapöytään!
Nappaa ohje: Nopeat leivät arkeen ja juhlaan: Katin ihanat rapuleivät
Katso myös video: Kolmen minuutin mikroleipä – ravitsevaa kauraleipää hetkessä!
0:40