Keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria lainkaan – testasimme yllättävän kikan
Niin sanotut kuorimisvapaat kananmunat ovat innostaneet kotikokkeja sosiaalisessa mediassa jo pidemmän aikaa. Testasimme kikan itse.
Kuorien kynsiminen irti keitetyistä kananmunista on joskus turhauttavaa puuhaa. Kuorimiseen on toki olemassa erilaisia hommaa helpottavia tekniikoita.
Mutta entä jos keitettyjä kananmunia ei tarvitsisi kuoria ollenkaan? Se on periaatteessa mahdollista valmistusmenetelmää vaihtamalla.
Testasimme niksin niin sanottuihin kuorimisvapaisiin kananmuniin. Tällä tekniikalla valmistat kerralla isomman määrän keitettyjä kananmunia esimerkiksi salaattia varten.
Katso jutun yllä olevalta videolta, miten homma toimii!
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2023.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa