Tämä kananmunakikka jokaisen kotikokin pitäisi osata

Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka! 0:40 Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!
KATSO VIDEO: Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!

Osaatko erotella kananmunan valkuaisen keltuaisesta? Katso videolta tärkeimmät tärpit.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin pääsiäisenä Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen ohje sitruuna-marenkileivoksiin.

Marengin ja monen muunkin herkun valmistamista varten kananmunan valkuainen täytyy joskus erotella keltuaisesta. Homma luonnistuu helposti, kun pitää mielessä muutaman tärkeän seikan. 

Katso jutun yllä olevalta videolta Katin vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.