Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tämä kananmunakikka jokaisen kotikokin pitäisi osata

0:40imgKATSO VIDEO: Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!
Julkaistu 10.04.2023 17:29

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Osaatko erotella kananmunan valkuaisen keltuaisesta? Katso videolta tärkeimmät tärpit.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin pääsiäisenä Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen ohje sitruuna-marenkileivoksiin.

Marengin ja monen muunkin herkun valmistamista varten kananmunan valkuainen täytyy joskus erotella keltuaisesta. Homma luonnistuu helposti, kun pitää mielessä muutaman tärkeän seikan. 

Katso jutun yllä olevalta videolta Katin vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun.

Lue myös: Maistuvatko luomukananmunat oikeasti paremmilta kuin halpismunat? Sokkotesti yllätti: "Hivenen järkyttävä kokemus" 

Tuoreimmat aiheesta

Kananmuna