Tämä kananmunakikka jokaisen kotikokin pitäisi osata
Osaatko erotella kananmunan valkuaisen keltuaisesta? Katso videolta tärkeimmät tärpit.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin pääsiäisenä Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen ohje sitruuna-marenkileivoksiin.
Marengin ja monen muunkin herkun valmistamista varten kananmunan valkuainen täytyy joskus erotella keltuaisesta. Homma luonnistuu helposti, kun pitää mielessä muutaman tärkeän seikan.
Katso jutun yllä olevalta videolta Katin vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka